Жителите на "Столипиново" отново искат митинг

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
17:11 / 25.05.2011
2803
Инициативният комитет за защита на бедстващите хора в Столипиново се обръща с молба до кмета Славчо Атанасов за провеждане отново на разяснителен митинг в квартала, който ще се проведе в събота в 16:00 часа, каза за репортера на Plovdiv24.bg. председателят на комитета Цветан Салтъков. 

В молбата си до градоначалника, организаторите настояват да се свика Кръгла маса за обсъждане и търсене на решения относно наболелите решения в квартала.

"Нашето желание е да обсъдим с вас и представители на ВиК, ЕVN, ХЕИ, ОП "Чистота" и Инспектората по образованието проблемите в "Столипиново". До този момент, нито един градоначалник не направи нищо след избирането му, а пред това ни обещаваха много. Смятаме, че Вие като кмет на всички пловдивчани, а ние като жители на квартал "Столипиново" се считаме за такива, ще направите всичко необходимо за това, да се намери решение на нашите проблеми" се казва в писмото на Инициативния комитет до кмета Славчо Атанасов.

Освен това, в писмото организаторите благодарят на зам.-кмета Александър Долев "за бързата му и адекватна реакция относно разрешаването на проблема с общинските наеми".

Виж коментарите (19)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).