Жестоката история на пловдивчанин, изпаднал в голяма беда

Автор: Васил Динев
Коментари (13)
13:47 / 11.04.2016
14981
Читател на Plovdiv24.bg разказа една поучителна или по-скоро жестока история:

Здравейте, пиша Ви относно новината за дядо Асен. Всъщност се казва Иван, на когото от 2 години почти всеки ден му помагам с храна, дрехи или пари.

Историята му е доста по-шокираща. Той е бивш военен пилот. Децата, които осиновява от 2-та си жена, го пребиват и гонят от вкъщи и му взимат цялото имущество и го изхвърлят на улицата. 

Премеждията му не свършват дотук. Той бива измамен от доктор, който му иска непосилна сума за байпас, за което той тегли кредит, който все още изплаща с мижавата си пенсия. Да, ама не. 

Байпас не му бива поставен! Лекарят му измъква парите и го оставя в ръцете на съдбата. В момента има гангрена на единия крак от несполучлива операция от друг некадърен лекар и затова едва ходи. 

Миналия месец цигани му крадат 100 лева остатък от пенсията, докато спи! Да не говорим за изпокраденото имущество от други цигани. А неговото имущество е няколко якета и одеяло... мога още доста да изпиша от неговата нелепа история, но не това е темата, поради която Ви пиша.

В събота беше принуден да се премести от пейката в парка, на която спи, да отиде на спирката под навес, за да не го вали дъждът. В това време явно някой много злобен човек или хора, който заслужава същата участ изтръгват пейката, на която той прекарва така или иначе времето си, и я маха от парка! И в момента той няма къде да отиде.

Искам да помоля, ако е останал някой добър човек като него, да помогне да го настаним в дом, докато се оправи. Ясно е, че в тази държава с всичко трябва да се оправяме сами, но знам, че всичко опира до финанси и той няма как да си го позволи. 

Всеки, който иска да му помогне, може да отиде на място на спирката на улица "Скопие" до магазин "Фреш маркет".

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).