Жената от нагло паркираната кола: Не съм шофирала и не аз съм глобена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
15:00 / 15.04.2015
8097
След като писахме няколко статии в Plovdiv24.bg по темата, жената от снимките, на които се вижда, че тя стои на шофьорската седалка по време на грубото паркиране, се свърза с редакцията ни. Припомняме какво установи КАТ Пловдив - че именно тя и съпругът й са собственици на нагло паркираното МПС върху тротоар. 

Жената обаче желае да се уточни, че не тя е шофирала и не тя е глобена, а съпругът й. Тя също така твърди, че не е казвала, че работи за Общината. Друго обаче твърдят свидетелите, които са изпратили сигнала си освен до нас и до институциите.

Въпросната госпожа в наглостта си стигна дотам, че да ни вади избирателни цитати от конституцията в опит да ни убеди, че не трябвало да публикуваме подобни неща. 

Макар и не изречено директно стана ясно какво цели с имейлите си до нашата редакция. Plovdiv24.bg обаче е чест обект на заплахи от засегнати граждани, фирми и политици и подобни опити не постигат успех.

Госпожата, разбира се, не пропусна да използва и тъй често употребявания израз в подобни ситуации: "Нарушение е, но едва ли това е единственият неправилно паркиран автомобил".

Припомняме, че с подобен израз се "оправда" и майка на деца при опасна игра върху люлка: "това ли е най-големият проблем в държавата, че да се занимавате с него?"

Дали това е най-важното в случая или като съсобственичка на автомобила и возила се в него при въпросното паркиране госпожата трябва просто да се извини на обществото за грубото нарушение на закона - оставяме коментарите на вас, нашите читатели.

Виж коментарите (11)

Още по темата (2375):
27.04.2024 Наглеци и некадърници
26.04.2024 Баровци с лъскави коли газят закона в "Капана", заканиха им се лошо
23.04.2024 Пловдивчанин: Безцеремонен тип се направи на мутра, балъците си чакаме
22.04.2024 Счупени чистачки до "Гербера" 2
21.04.2024 Сигнал: Пълен ужас до зала "Строител"
21.04.2024 Читателка: Май законът не важи за всички
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).