Здравко Димитров с поздрав по случай деня на театъра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:13 / 27.03.2020
1651
Кметът на Пловдив Здравко Димитров се обърна към гражданите със специален поздрав по случай международния ден на театъра. Публикуваме го без редакторска намеса:

"УВАЖАЕМИ ПЛОВДИВСКИ ТЕАТРАЛИ,

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Честит Международен ден на театъра на всички, за които това прекрасно изкуство е призвание и начин на живот!

Със сигурност днешният празник, макар и в трудно време, е повод за гордост и удовлетворение от постигнатото до тук! Ден за признателност към хората, поставили началото и към всички онези, които са положили и полагат всеотдайни и неуморни усилия, за да се превърнат трупите на  Драматичен театър "Н.О.Масалитинов“ Пловдив, Държавен куклен театър – Пловдив, Опера Пловдив, Театър Хенд, Театър "Апарт“, Театър "Чарли“, Частен Мюзикхолен театър, Учебен театър към ПУ "П.Хилендарски“ (и всички онези верни пазители на храма на Мелпомена), в най-престижните и обичани културни институции в нашия град.

Пожелавам Ви прекрасни нови роли и превъплъщения, пълни зали, нестихващи аплодисменти, успешни нови спектакли, турнета и театрални предизвикателства!

Бъдете здрави, все така вдъхновени и продължавайте да предавате емоцията и любовта към театъра на публиката! И нека тя винаги да Ви отговаря със същата любов!

Всичко това, което ни се случва днес е трудност, през която ще преминем ЗАЕДНО! Такова беше и мотото на Пловдив - Европейска столица на културата, но аз вярвам, че за нас пловдивчани това не е просто дума – това е кауза. Тя ни обединява и ни прави силни!

ЗАЕДНО сме и аз вярвам, че нашето добро сътрудничество и партньорство ще продължи и занапред в името на нашите съграждани, на вашата вярна публика и на прекрасния ни град Пловдив!

Честит празник!

ЗДРАВКО ДИМИТРОВ

Кмет на Пловдив "

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).