Започва набирането на предложения за "Най-добри практики в туризма за 2017"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:17 / 03.05.2018
1689
Консултативният съвет по въпросите на туризма към община Пловдив обяви старта на второто издание на Годишните награди в туризма на община Пловдив, които целят подобряване на туристическите продукти в Пловдив чрез отличаване на добрите практики и стимулиране на конкуренцията в туристическия бранш.

Категориите, в които може да се кандидатства за приз тази година и в които ще бъдат излъчени победители, са осем:

"Най-оригинален нов туристически продукт в Пловдив за 2017 г.“
"Най-оригинално събитие в областта на туризма в Пловдив за 2017 г.“
"Най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив за 2017 г.“ – места за настаняване  категория 1 и 2 звезди
Най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив за 2017 г.“ – места за настаняване категория 3 звезди
Най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив за 2017 г.“ – места за настаняване  категория 4 и 5 звезди
"Най-атрактивно заведение в Пловдив за 2017 г.“ – заведения за хранене и развлечение категория 1 и 2 звезди
"Най-атрактивно заведение в Пловдив за 2017 г.“ – заведения за хранене и развлечение категория 3 звезди
"Най-атрактивно заведение в Пловдив за 2017 г.“ – заведения за хранене и развлечение категория 4 и 5 звезди
Крайният срок за подаване на кандидатури е 20-ти май 2018г. Участието в конкурса е само срещу изпратена кандидатура на е-mail: marketing@oldplovdiv.com и не е обвързано с такса.

Консултативният съвет по въпросите на туризма към Община Пловдив вече определи експертна комисия в състав от 7 членове, която ще обработва данните и ще определи до 3 номинации в категориите: "Най-оригинален нов туристически продукт в Пловдив за 2017 г.“, "Най-оригинално събитие в областта на туризма в Пловдив за 2017 г.“, както и за всяка от трите категории "Най-атрактивно заведение в Пловдив за 2017 г.“. След обработка на предоставените статистически данни комисията ще излъчи и тримата победители за всяка от трите категории "Най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив за 2017 г.“

Номинациите ще бъдат обявени в електронните  медии и ще подлежат на онлайн гласуване от страна на гражданите, които със своя вот ще определят финалните победители.

Наградите и тази година ще се връчат на официална тържествена церемония, която ще се състои в края на месец юни. Освен плакети, победителите ще получат и рекламен пакет, включващ: отличаване на победителите от всяка категория като "Най-добър в Пловдив за 2017 г.“ в официалния туристически портал на Пловдив, рекламно каре в туристическата карта на Пловдив; рекламна публикация в онлайн-комуникационните канали и медийните партньори на община Пловдив и ОИ "Старинен Пловдив“. Предвидени са и 3 специални награди за участниците в онлайн гласуването, имената на които ще бъдат обявени чрез томбола по време на церемонията.

Успех на всички участници, които се гордеят със своя продукт и с резултатите, постигнати през изминалата 2017 година! Чрез всички Вас Пловдив се утвърждава като разпознаваема и предпочитана туристическа дестинация. Подробна информация за провеждането на конкурса можете да намерите на туристическия сайт на общината http://www.visitplovdiv.com, както и на фейсбук страницата на събитието.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).