Запазете своя щанд на пловдивското издание на Национални дни на кариерата!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:03 / 13.02.2019
2621
Още само месец остава до старта на най-очаквания и най-мащабен кариерен форум в страната – "Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2019.

Събитията от серията се провеждат всяка година в 8 града в страната, един от които е и Пловдив, и събират на едно място близо 200 работодатели и над 10 000 младежи в началото на кариерния си път.

Целта на изложенията е работодателите да открият точните попълнения за работните си позиции или стажантски програми, а търсещите работа да стартират кариерата си в мечтаната компания.

Изложението дава възможност на пловдивските работодателите да представят свободните си позиции пред заинтересовани и амбициозни кандидати, да спестят пари и време от процеса по подбор и да утвърдят работодателския си имидж пред навлизащите на пазара на труда млади хора.

В Пловдив през 2018 г. 1100 младежи се срещнаха с 54 компании в деня на форума. И тази година изложението се организира в Пловдивския панаир, Конгресен център, на 8 април от 10:00 до 16:00 ч.

"Национални дни на кариерата“ се провежда за осемнадесета поредна година на ниво академичен град – в София, Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово и Пловдив, от 12 март до 8 април 2019 г..

Все още има свободни места за участие на работодатели в събитията. Как да регистрирате Вашата компания за участие и да утвърдите работодателската си марка по време на форума, можете да разберете тук.

Организатор на изложението е JobTIger – компания за комплексни HR услуги, а генерален спонсор – "Нестле България" – най-голямата компания за храни и напитки в света.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).