За шеста поредна година Димитър Колев кани всички на големия майски концерт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:35 / 15.05.2019
2676
Кметът на район "Западен“ Димитър Колев кани всички на големия майски концерт. Той ще се проведе утре от 16,30 часа в парк "Ружа“. Големият майски концерт вече се превърна в традиция, като се организира за шеста поредна година. В него ще участват всички образователни и просветни учреждения на територията на "Западен“. На сцената в парк "Ружа“ ще се представят творческите колективи на всички ясли, детски градини, училища, читалища и пенсионерски клубове в района. 

"Каня всички на това прекрасно събитие, което заедно превърнахме в традиция. Нека отново подкрепим изпълнителите от района“, заяви кметът Димитър Колев. На концерта, който се провежда дни преди Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, той ще отличи най-добрите учители от района. Официалното награждаване ще е част от концерта и е насрочено за 18 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).