За 1 млн.лв. ремонтират и подменят уличното и парковото осветление в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
16:11 / 12.09.2012
6019
Обществена поръчка за "Ремонт и ново изграждане на улично и парково осветление на територията на Пловдив" на стойност 1 млн.лв. без ДДС е обявила Община Пловдив, научи репортер на Plovdi24.bg

Участниците в процедурата трябва да притежават опит в изпълнението на обекти, сходни с обекта от настоящата обществена поръчка и минимум един подобен договор, придружен с препоръка за добро изпълнение. 

Наличие на професионален опит на ръководния персонал също е важно за изпълнение предмета на поръчката. Изисква се екипът да включва минимум трима специалисти, от които поне един с удостоверение за придобита квалификационна група по безопасност при работа по електрообзавеждане с напрежение до 1000W и минимум един с 5 години опит в строителството. 

Третото изискване е наличие на технически персонал за изпълнение предмета на поръчката, като участниците трябва да разполагат с достатъчен брой работници за качествено изпълнение предмета на общестевната поръчка.


Виж коментарите (19)
Още новини от Новини от Пловдив:
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край
Неприятно преживяване за десетки пътници, решили да пътуват с бър...
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...
Триумфален успех на ученици от Пловдив в Рим
Предстои реорганизация на градския транспорт в Пловдив. Ще бъдат ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).