Ясна е причината за смъртта на известния пловдивски бизнесмен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
19:45 / 12.02.2018
105705
Стана ясна причината за смъртта на пловдивския бизнесмен Свилен Каневски. Мъжът издъхна в неделя на писта в Пампорово. 49-годишният Каневски е починал от спукана язва с последващ перитонит и остра кръвозагуба. Свилен Каневски е собственик заедно със съпругата си на фирмата за мъжко и дамско облекло "Нов стил" ООД. Член на Ротари клуб в Пловдив.

Свилен Каневски карал ски в неделя следобед на писта в Пампорово. Около 16.20 ч. колабира и паднал на равното, почти накрая на пистата близо до ски -център "Студенец". Не е имал сблъсък с друг скиор или някакво друго препятствие, твърдят очевидци, които подали сигнал на 112.

Незабавно на място му е оказана помощ от Планинска спасителна служба - Пампорово, но мъжът починал. Няма данни за насилствена смърт. По случая е образувано досъдебно производство. 

"Всеки трябва да прави това, което желае и от което разбира. Да има последователност в действията си и да бъде силно убеден в успеха си", казваше Свилен приживе.

Негови приятели и колеги от снощи изказват съболезнования на профила му в социалните мрежи. "Един човек, пред който се прекланях! Нека да е светъл пътят ти!", "Прекрасен, слънчев, лъчезарен, можещ и успяващ! Свилка, поклон! Ще ни лисваш, помним те само с хубавия спомен, който остави!", са само част от посланията във Фейсбук, пише "Марица".


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).