Вълшебна коледна приказка ни очаква в "Капана"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
07:15 / 22.12.2017
6865
Днес кв. "Капана" осъмна като единственото по рода си коледно градче у нас, за да посрещне най-светлия семеен празник. Третото издание на "Коледа в Капана" очаква всички oт 22-ри до 26-и декември с богата коледна украса и неповторима празнична атмосфера, мащабен коледен базар за ръчно изработени подаръци, специална празнична програма, както и много изненади за най-малките. 

"Коледа в "Капана" е мястото, на което можете да откриете най-подходящия подарък за своите близки в приятна празнична атмосфера с много настроение, музика и аромати. Красиво украсените дюкяни на базара ще предложат на всички посетители безброй ръчно изработени изделия от български автори с разнообразен асортимент от бижута, козметика, декор, облекла, домашни храни и напитки. Това превръща коледния базар в сърцето на Капана в един от най-мащабните и красиви коледни базари у нас.

Освен уникалните подаръци, "Коледа в Капана" ви очаква и със своята голяма, красиво украсена сцена, на която ще оживеят традициите и духа на коледния празник. В празничната програма всеки ден от 22-ри до 26-и между 12:30 и 18:30 часа ще се насладим на коледните представления на пловдивски училища и гимназии, изявени танцови, вокални и фолклорни ансамбли, както и на театралния спектакъл за приемствеността и добротата на хората по празниците, подготвен от Университетски театър към Нов български университет. 

А след празничните представления на сцената, на огромен кино екран ще бъдат прожектирани любими коледни филми в уютна зона с ароматна, сгряваща напитка в ръка. За най-малките мечтатели пък организаторите са подготвили много специална изненада! Дядо Коледа и Снежанка ще изминат дългия път от Лапландия до кв. "Капана", за да дарят радост на всики малчугани и техните родители.

Виж коментарите (3)

Още по темата (92):
29.01.2018 Хиляди българи залагат коледните си подаръци, за да платят сметките или да погасят кредити
09.01.2018 Що за късмет? Разтопена монета в новогодишната баница (ВИДЕО)
09.01.2018 Страхотни! Вижте какво направиха учениците от Английската!
05.01.2018 По празниците побъркаха 112 със сигнали за НЛО и духове
05.01.2018 Зимен Кръстовден е, свършват "мръсните дни"
04.01.2018 Унищожиха близо 4 тона негодни за консумация храни по празниците
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).