Война за паркиране в центъра: Надупчиха гумите на двама бизнесмени!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
10:41 / 15.10.2015
6665
Три коли осъмнаха с надупчени гуми в суперцентъра на Пловдив, на метри от Общината. Автомобилите са били спрени един зад друг на малката уличка "Май", която е успоредна на "Дондуков".

Пострадали са бусът на ресторантьора Тенчо Тенев и ситроенът на бизнесмена Юри Карагинев. Третият автомобил е с дупки в две гуми.

"До гуша ми дойде. За пети път тази година ми ми режат гумите. Преди беше с нож, а сега е използвано шило", коментира Карагинев. 

Последното посегателство над ситроена му е било през юни. Тогава съпругата му забелязала през терасата мъж, който забивал нож в гумите. В него разпознала бивш съдружник на Карагинев. 

Подали жалба в полицията срещу него, но той отрекъл. Не могли да докажат, че е извършителят, тъй като нямало свидетели. Карагинев допуска, че сега може да става въпрос за война за паркиране.

Наскоро пенсионер от близката кооперация също се оплакал, че гумите му са спукани. Човекът се притеснил и започнал да спира колата си другаде, въпреки че има пропуск. 

Пред съседите си казал, че не му се купуват пак нови гуми. Пострадалите подозират, че зад вандалските актове стоят редовни клиенти на близките заведения, които няма къде да паркират. 

Собствениците на колите с надупчени гуми не са сигнализирали полицията, тъй като смятат, че няма да има полза. Карагинев твърди, че заради сигнала срещу съдружника му три пъти го разкарвали до районното, за да го разпитват. Накрая прекратили проверката.



Източник: в. "24 часа"

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
In Memoriam: Иванка Ройдова-Американката вече не е между живите
Майка от Пловдив: Кристиан едва не уби мен и детето ми
Александър Симов и Иван Петков стартираха кампанията на социалист...
Пловдивски общинари викат за Ботев довечера
Последна информация за пожарникаря, върху когото падна огромно дъ...
Без учебни занятия в пловдивско висше училище на 20 май


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).