Внимание: Хитрец вилнее в пловдивски магазини, издирват го!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
17:03 / 09.04.2014
17845
На редакционната поща на Plovdiv24.bg получихме сигнал за кражба от магазин в Пловдив. Ето точно за какво става въпрос:

Здравейте, Plovdiv24.bg. С интерес следя новините, които се случват в Пловдив чрез вашия сайт... защото сте коректни... и съобщавате всякакви новини, които ни вълнуват като граждани и като пловдивчани.

Пиша ви по не толкова приятен повод, но все пак и такива неща се случват. Ще пиша накратко...и ще съм ви много благодарна, ако пуснете тема в сайта за конкретния случай, защото ще предпазите евентуални измами и на други хора.

Случаят е следният. Аз съм собственик на няколко магазина в Пловдив за алкохол и цигари. В петък, 04.04.2014 г., около 21,00 часа влиза господин на видима възраст около 40-45 години в единия ми обект, който се намира в широкия център, пълни две чанти със стока - цигари, захарни изделия и хранителни продукти, залисва продавачката, като я кара да му донесе шоколадови бонбони, които се намират в обратната посока на изхода. Съответно тя тръгва да му ги носи, а той взима торбите и си тръгва, без да плаща.

По случайност или не същият господин на другия ден посещава и друг наш обект, но по щастлива случайност номерът му там не минава, защото е имало голям поток от хора.

Пращам ви и негови снимки, които са доста добри и са направени в обекта, където е станала кражбата. Като публикувате неговите снимки и тази история, може да предпазим и други собственици на магазини от този измамник.

Подала съм естествено жалба в полицията. Ако някой пише, че е разпознал човека и даде някакви данни, ще помогнем на полицията за залавянето му.

Репортер на сайта се свърза с авторката на сигнала. жената потвърди, че вече е информирала полицията за въпросния човек, както и че е предоставила снимков материал за по-лесното му разпознаване. 

От ОД МВР Пловдив заявиха за нашия сайт, че подобен сигнал наистина е подаден и че вече се работи по него.

Виж коментарите (14)
Още новини от Новини от Пловдив:
Огромно нещо строят в Пловдив, вътре ще има всичко
Ако днес сте решили да ходите за чорапи в Турция, не ходете!
Започва последният етап на най-новата улица в Пловдив
Бойко Борисов и Цвета Караянчева оглавиха листите на ГЕРБ-СДС за ...
Порой се изля над Пловдив
Предупредиха жителите на район в Пловдив заради този мъж


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).