Вижте новата супермодерна техника на "Чистота" в действие!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
14:27 / 16.08.2012
4718
Новите хибридни супермодерни датски машини на ОП "Чистота" вече са в действие, видя репортер на Plovdiv24.bg. Служители на общинското предприятие почистваха Главната улица и Цар Симеоновата градина с мултифункционалната техника, с която наскоро се сдоби комуналната фирма. 

Както вече писахме, с влизането в експлоатация на машинките, струващи общо 140 000 лв., новата управа на Пловдив смята да сложи край на ръчното метене по Главната. Идеята е Центъра на Пловдив да се третира само с тях, а служителките на "Чистота" да помагат при почистването в други места в града, където работната ръка не достига. Едно от тези места е Старият град.

Новите две хибридни машини ще събират дори и екстременти от кучета, както и отпадъци от храна, сладолед и т.н.

Многофункционалната супермодерна техника започна и метенето на регулата на бул. "Никола Вапцаров", съобщиха от администрацията на район "Южен". И.д. кмет Людмил Русанов сподели пред нас, че обмисля съвместно с директора на ОП "Чистота", не само булеварда да се почиства с нея , а и тя да влезе в повечето улици в район "Южен", където има възможност. 

Освен че чрез нея се почиства по качествено, тя е много функционална и малките и габарити позволяват влизането и в по тесни улички, където неизбежно има паркирани коли, добави още той.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сауна за левче в Пловдив: 37,8° в градския транспорт!
Тръгнаха колите по най-новата улица в Пловдив, разликата с преди ...
В Пловдив проф. Искра Баева коментира как егоизмът победи героизм...
След материал на Plovdiv24.bg отново сигнал за "стена на срама" в...
Сведохме глави пред паметта на Ботев и загиналите за Свободата
Пловдив почете Ботев и загиналите за свободата на България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).