Вие питате, ние помагаме! Оправиха опасна шахта на "Петър Стоев" 105

Автор: Мариана Панчева
Коментари (9)
08:44 / 18.01.2018
4015
Читател на Plovdiv24.bg се обърна с апел към редакцията ни: "Здравейте, обръщаме се с молба да бъде показано и най - вече да се обърне внимание на някоя институция преди да е станала беля и нечие краче на дете да бъде счупено. Става въпрос за една от шахтите пред входа на блок на ул. "Петър Стоев" 105; вече около половин година е така и няма кой да обърне внимание нима когато стане нещастието трябва да се търси промяна. 

Ще ви бъдем благодарни ако чрез вашата медия успее да се реши този проблем", написа притеснен пловдивчанин. Наш репортер отнесе случая до кмета на район "Южен", който пък отреагира светкавично и към днешна дата проблемът е решен. Борислав Инчев апелира пловдивчани да сигнализират в кметството в момента, когато забележат проблем, за да може служителите му да задействат решението му своевременно. 

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).