Вещи лица от Окръжна проверяват девствена ли е 40-годишната поетеса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
09:17 / 03.04.2015
8282
Медици от АГ клиниката на пловдивската университетска болница "Свети Георги" са отказали да осигурят вещи лица, които да удостоверят дали девствената ципа на 40-годишната поетеса Албена Хинкова е на мястото й. 

Това стана ясно в Пловдивския районен съд вчера, където "жрицата на словото" води дело срещу своя колега Николай Славов.

По време на литературна сбирка миналото лято той се усъмнил в нейната непорочност и се обърнал към нея с думите : "Кажи бе, моме. Макар че ти не си мома, но това няма значение". В отговор Хинкова започна съдебен порцес срещу него и предяви иск от 3 000 лева за обида.

Тя е приложила медицинско удостоверение, че хименът й е запазен. На едно от последните заседания адвокатът на Славов - Иван Колев, изказа съмнение дали не е поставена девствена ципа на поетесата. Сега задачата е акушер-гинеколози да удостоверят дали на Албена е извършена хеменопластика.

Съдията Иван Калибацев обясни, че АГ клиниката на УМБАЛ "Свети Георги" не може да осигури вещо лице. По тази причина магистратът ще изиска специалисти от другата голяма пловдивска болница - бившата Окръжна, да изготвят съдебна експертиза.

На вчерашното заседание, което се отложи, ищецът не се яви. Подсъдимият Николай Славов дойде привързан със синини по очите и четири шева между двете вежди. Той разказа, че в неделя около 22:10 часа, както е карал колело по улица "Данаил Николаев", е бил нападнат от двама.

"Единият ме бутна и паднах по очи на земята, а другият ми нанесе удар в лицето", разказа поетът. Нападателите не успели да му откраднат колелото, тъй като в това време се задал автомобил и ги осветил с фаровете". Едва ли Албена е пратила биячи", не допуска нейният събрат по перо, когото тя съди.

Друг пловдивски поет - Николай Гюлев, който е призован като свидетел, разказа куриозна случка.

Неотдавна Албена имала рожден ден и занесла торта и шампанско в литературния клуб "Младост", за да почерпи. Славов решил да запечата този миг със снимка. В този момент рожденичката изригнала: "Аз не съм Ви дала позволение да ме фотографирате". 

Тя подала жалба в полицията, в резултат на което Славов и председателят на литературния клуб Минчо Палавров са били викани и предупредени да не приближават Хинкова. 

"Покрай нейните скандали клубът ни ще се разпадне", притеснени са поети.



Източник: в. "24 часа"

Виж коментарите (29)

Още по темата (22):
16.08.2018 Девствената поетеса загуби жилището си заради дългове
04.07.2016 Недокоснатата от мъж пловдивчанка изуми с нов непредвидим ход
31.05.2016 Известната на цял Пловдив поетеса загуби нещо, но не девствеността си
28.04.2016 Девствена пловдивчанка: Вместо да ме поздравяват, ми се подиграват
28.12.2015 Съперникът на девствената пловдивска поетеса мина под венчило
23.11.2015 Девствената поетеса обжалва оневиняването на врага си
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).