Веселин Марешки: В Пловдив срещнах борбени идеалисти

Автор: Мариана Панчева
Коментари (6)
20:27 / 08.06.2017
5067
"В Пловдив попаднахме на свестни съграждани, които се борят идеалистично нещата да се случат." Това заяви лидерът на "ВОЛЯ" Веселин Марешки минути след като официално откри офиса на партията в града под тепетата. 

"Да си идеалист обаче не е лесно и трябва да се подготвиш, че ще останеш неразбран. Повечето хора търсят комерсиализъм и интереса. Учудващото е, че мнозина вярват, че сме във властта заради далаверата, а ние сме съвсем различни. Всички сме успели. На мен не ми трябват още повече милиони, за да живея добре. Трябва ми, когато изляза да срещам усмихнати и сериозни хора, една добра среда за живот за нас и децата ни", откровено сподели Марешки. 

Той бе категоричен, че за да успееш в България не е задължително да си член на някаква партия, която да спуска директиви и идеология.

"Ето, ние свободните почваме да се организираме по свои си начин, а не по някакъв поставен поставена партия отгоре надолу да ни спусне идеология."

Що се отнася до управлението на държавата, то Марешки бе категоричен, че подкрепата на партията му на правителството не е по принцип, а се води от добрия интерес на гражданите и бизнеса. 

"Нито могат да ни купят, нито могат да ни уплашат. Но и естествено няма как да не подкрепяме нещо, което е хубаво за хората", коментира той.

Офисът на партията в Пловдив се намира на бул. "Княгиня Мария Луиза" 27.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).