ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Верига премиум супермаркети стъпва в Пловдив, ще има много български храни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:16 / 08.11.2021Коментари (6)48058
©
Веригата премиум супермаркети Parkmart e създадена през 2018 г. във Варна, а днес оперира на територията на Варна, София, Бургас. В най-скоро време предстои експанзия и в Пловдив. Parkmart налага нова концепция за пазаруване, за да отговори на високите изисквания на модерния клиент, поставящ особен фокус върху личния си комфорт и качеството на продуктите, които консумира. 

Онлайн продажби

И в трите града Parkmart предлага доставка на продукти по домовете през собствен интернет магазин. Онлайн продажбите набират все по-голя­ма популярност, като вече отгова­рят за над 10% от общия оборот на компанията. Доставка­та се извършва изцяло в тон с кон­цепцията на веригата - чрез електри­чески автомобили, щадящи околната среда.

В близкото бъдеще компанията планира да се фокусира върху разви­тието на онлайн магазина си и свое­то мобилно приложение, което пред­стои да осъществи пряка връзка между физическото и онлайн пазару­ване на всеки клиент, включително чрез използването на изкуствен ин­телект. А разработваната програма за лоялност ще позволи на клиенти­те да получават бонуси благодарение на своите покупки. 

Асортимент

Освен с усещането за лукс верига­та впечатлява и с богат асортимент от над 15 000 висококачествени артикула, с които задоволява вкуса и на най-пре­тенциозните клиенти.

Както физическите, така и онлайн магазинът се отличават с изобилието от местни продукти - над 50% от общия асортимент е формиран от български стоки, а в някои кате­гории процентът е дори 100. При­мер за такъв сегмент е фермерски­ят щанд, където Parkmart предлага една от най-богатите селекции от над 400 артикула местни фермерски и здравословни храни.

Parkmart умело съчетава първо­класни български продукти с най-доброто от световните марки. В ма­газините може да се открие както прясно българско месо, така и говеждо от селектираните породи Wagyu и Black Angus от водещи доставчици в САЩ, Аржентина и Уругвай. 

Друг отличен пример е селекцията вина, която на­броява над 800 артикула от елитни световни брандове, премиум бъл­гарски вина, достъпни единствено в ресторантите, и селектирани сор­тове от малки български изби.

Секцията Liquor&Tobacco предла­га още над 200 вида популярна и крафт бира и над 400 вида селекти­ран твърд алкохол, част от които трудно могат да бъдат намерени на друго място в страната.

Развитие

За София веригата е в процес на придобиване на още един обект, който е работещ. От следващата година започва партньорство с някои от най-добрите строителни фирми в София и Пловдив, като целта е да бъдат из­градени магазини Parkmart в техните нови лук­созни жилищни комплекси и сгради.

Локацията в Пловдив е в процес на изграждане и до няколко месеца предстои откриването на супермаркета, като той ще е е във формат 3000 кв.м. За него от Parkmart ще разработят ритейл концепция от качествено нов тип, която в момента е тренд в някои европейски държави. Става въпрос не за стандартен супермаркет, а за нещо по-разчупено - съчетание между ресторант и супермаркет. Концепцията ще даде нов поглед върху ритейл бизнеса и ще предложи място, на което да ти е приятно да отидеш и да останеш, а не само да пазаруваш, пише "Капитал".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Премиум, мремиум в България всичко е лайнЪ..... Който иска, където иска да си купува.... БОЛИ ме шмайзера, бай ГАНЯ къде щял да си купува лябъ.... ХАХАХА.... ХАХАХА..... Като гледам до мене хранителния и като гледам с какви ДРЪГЕЛИ им доставят хляба и газираното и ми става ясно, че ТЕЗИ ПРЕМИУМ стоки ще ги има и в новия магазин..... А тези сирена и кашкавали....., слиза от мръсния камион, слага ги на земята...., вали трещи, на земята..... ХАХАХА.... УЖАС.... Търговските представители деца, жени на по 20 години, за да може да ги ИБН ЕБН АЛ КАМИЛ, носят по 2 листа и си мислят, че България е тяхна... ХАХАХА..... Така че ТЕЗИ ПРЕМИУМИ са ми ясни..... Най много някоя напомпена батка с 10 сантов... НОС.... да влезе да го видят с шалчето и каскета...., а че БАНКИТЕ го чакат не го ЕВЕ..... АМА КОКОШКАТА ВЪТРЕ ОТКЪДЕ ТОЛКОВА АКЪЛ ДА СЕ СВЕТНЕ..... ХАХАХА..... ЗАТОВА СИ ИБН ЕБН АЛ КАМИЛ МАЙКИТЕ ПРОСТИ ВСИЧКИ ПРЕМИУМИ
0
 
 
докато си мислиш, че всички богати не работят, ще ти остава само потта която ти дава преслава докато отпиваш ракийка. Кое те притеснява, за теб има Калъфланд и много бахур на промоция. Осъществаваш мечтата си да си купиш, потник, гуми и хляб от едно място.
-2
 
 
Пореден магазин за богатите! Със сигурност тук ще има пералня за строителните магнати и усвояване на ДДС! В този тип магазини се пазарува от хора, които не са си изкарали парите с пот! Плащат за нещо, което е в пъти по-скъпо от реалната му цена! Да живее снобизма и мегаломанията! Пак сме с 50 години назад в развитието....чудно защо ли?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: