ВМРО-НИЕ в акция срещу себе си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
15:54 / 05.03.2012
2399
Със светлоотразителни жилетки, каски и поставили конуси, от ВМРО-НИЕ стартираха акция срещу опасните улични дупки на входа на Пловдив - Карловско шосе.

Вместо да ходим със застраховка «Живот» в джоба - да предизвикаме обществен дебат и ефективни мерки, но мерки не на парче - слоганът на бившите управляващи.

Интересното е, че тези дупки са "наследството" на пловдивчани, което остави от управлението си бившия кмет на Пловдив Славчо Атанасов. Припомняме му публикация от 10 януари, в която става ясно, че т.нар. голямо асфалтиране на дупки в края на мандата му всъщност явно не е било качествено, тъй като едва няколко месеца по-късно наскоро закърпените дупки отново са зейнали. За подобни случаи продължават да ни сигнализират наши читатели почти ежедневно.

Наскоро стана ясно, че са отпуснати 100 000 лв. на районните кметове за спешно запълване на зейналите отново след последното "предизборно" експресно кърпене на улични дупки, което за сметка на това беше широко прокламирано от Славчо Атанасов и екипа му като изключително качествено и едва ли не като голямо геройство. Времето обаче показа друго.

Една от очевидно популистките идеи на тогавашното управление бе да слагат печати върху новозакърпените дупки, които били гарант за качество. 

"Печатът пада с асфалта, така че, който ги е слагал тези печати, толкова е мислил", бе лаконичният коментар на настоящия кмет Иван Тотев по темата.

Логично е да се зададат въпросите: Какво направи Славчо Атанасов през 4-те години на мандата си? Защо остави дупките в наследство на следващото управление? С каква съвест неговите съпартийци изобщо коментират проблемите с дупките, след като те претърпяха пълен провал именно на тази база?

Plovdiv24.bg, като най-четена медия в Пловдив, ще даде възможност на Славчо Атанасов и екипа му да отговорят на тези три въпроса, но надали екс-градоначалникът ще се осмели.


Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).