ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
ВМРО-НИЕ: Депутатът от ГЕРБ казва едно - депутатът от Пловдив би казал друго
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:41 / 13.04.2011Коментари (9)2873
© Plovdiv24.bg
ВМРО-НИЕ разпространи писмо до медиите, в което излга позицията си по отношение на парите от балите със софийски боклук. Предоставяме Ви пълния текст на писмото:

В Закона за държавния бюджет за 2011 г. няма нито лев, предвиден за Пловдив срещу това, че градът ни прие 100 000 тона софийски отпадъци. Това се случи, въпреки постановлението на Министерски съвет от 7 октомври 2009 г., според което трябваше да получим 10.7 млн.лв. Случи се, въпреки многократните ни настоявания и също така - многократните уверения от страна на държавата, че на траншове и според реалните възможности, пари за Пловдив все пак ще има. Това се случи, въпреки, че всички, избрани от Пловдив депутати се подписаха под апела на своя колега Захари Георгиев да настояват парите за града ни да бъдат включени в бюджета за 2011 г.

Само това ще припомним на г-жа Менда Стоянова, депутат от Пловдив, която обяви в интервю, че "държавата не е орязала нито един лев на Пловдив". Като председател на бюджетната комисия в Парламента тя знае, че бюджетът на Пловдив бе драстично намален. А на София -увеличен.

Пловдив не е спечелил нито един европейски проект, твърди депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова. Депутатът от Пловдив би казал, че въпреки спънките по големите проекти, Пловдив печели проекти. Би казал, че по такъв проект се санират училища и здравни заведения. Би казал, че по проект на общинска фирма "Чистота" се обучават и наемат на работа безработни хора, би казал, че по проект се правят детски площадки.

Депутатът от ГЕРБ съветва общината да кандидатства пред Европейската банка за възстановяване и развитие за съфинансиране по големи проекти. Депутатът от Пловдив би признал, че общината направи това - екипът на Славчо Атанасов хвърли много усилия и труд, за да реализира един голям проект - реконструкция на повече от 300 улици и кандидатства пред Европейската банка. Но бе спрян по политически причини от ГЕРБ. И от министъра на ГЕРБ.

Ще си позволим да припомним и още нещо: На изборите през юли 2009 г. гласувахме доверие на 10 народни представители от Пловдив-град, избрахме ги и ги изпратиха да представляват нас, пловдивчани в българското Народно събрание. Избрахме ги да защитават обществения интерес на Пловдив. Не интереса на партия ГЕРБ, на БСП или Синята коалиция, или друга политическа сила. А интереса на пловдивчани.

Защото не партийната принадлежност е важната. Важна е волята за Пловдив. Важен е гласът на Пловдив. Важно е отстояването на обществената нужда на Пловдив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Славчо ах ти гаден комунист такъв, ще си намериш майстора скоро
0
 
 
На ВМРО-НИЕ не му остава нищо друго през оставащите му шест месеца власт (само в Пловдив, защото никъде другаде не знаят за таквази партия), да агонизира и да плюе по държавното управление и ГЕРБ, за да отклони вниманието от собствената си импотентност. Не че ГЕРБерите са цвете за мирисане - и те са от същата Света Майка БКП родени, но все пак нека поне малко да се осъзнаят и най-после да разберат, че вече няма да намерят ракета-носител, каквито им бяха СДС, ДПС и тутти куанти...
0
 
 
А пловдивчанинът казва,да вземете да опразните общината и бегом обратно по родните села.Не само нагло, ами и долно човече се оказа тоя Слаф.
+2
 
 
Ама защо обвиняват депутатите, че не защитавали интересите на Пловдив, след като и те самите не правят нищо полезно за града ни. Само глупости, глупости и все някой друг им е виновен.Първо те да си свършат работата за която сме ги избрали, защото нашият град вече толкова много затъна, че е ужасно да се живее тук. На първо място сме по безработица в страната на човек от население!!!
+2
 
 
"Воеводи" ли сте, какви сте - не знам. Ама знам, че само чакате някой нещо да каже и - хоп - декларацията на НИЕ не закъснява. И не бъдете късопаметни - от вашата партия не вкарахте нито един народен представител. А сега - депутатите, които сме избрали. Да, да, ама - не! Грамофонът ви застърга и вече сте безинтересни.
+2
 
 
Изобщо не ме интересува станоеището на ВМРО-НИЕ. Интересуваме да си отидат веднъж завинагиии.. Договора е подписан от същия Славчо Атансов-член на ВМРО-НИЕ. Един безпринцепен човек. Аз несъм гласувал БСП да ме управлява.
+2
 
 
Аз ще напомня друго: Гласувах за Славчо Атанасов и коалиция, не исках да ме управляват комунисти и стана точно обратното Славчо Атанасов ми продаде вота ! Сега в Пловдив управляват комунисти !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бойни спортове
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: