В сърцето на Пловдив се строи нов жилищен комплекс

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:00 / 22.09.2020
20259
Мечтаете да живеете близо до центъра, но същевременно искате спокойствие, зеленина и прекрасна гледка? Именно това е концепцията на новия жилищен комплекс Platinum Homes. В сърцето на Пловдив, на бул. "6-ти септември", се намира сградата, впечатляваща с удобствата, които ще предлага на живущите. Едно от тях е именно локацията.

Красивите изгреви и залези над река Марица, разходките в новоизградения парк около реката, както и велоалеите в близост, са само част от преимуществата на Platinum Homes. 

Ако не искате да губите време в път, около комплекса се намират търговски мрежи с всичко необходимо за ежедневието ви – Billa и Mr. Bricolage. За любителите на бързото хранене в близост са Mc.Donalds и KFC. Точно до тях може да заредите и автомобила си на бензиностация Shell. Всичко необходимо е само на една крачка разстояние.

Точният адрес на комплекса е бул. "Шести Септември“ 221-б – на 5 минути от центъра на Пловдив. На локацията има много удобен градски транспорт, с който може да се придвижите до всяка точка на града, а в близост са разположени детски градини и училища. 

Platinum Homes е планиран да се състои от 6 сгради с търговски площи към тях, подходящи за аптеки, банки и изложбени зали. Предлагат се едностайни, двустайни и тристайни апартаменти от 39 кв. м. до 122 кв. м. Те ще бъдат завършени по всички стандарти за модерна и сигурна сграда за живеене.

Покупката на жилище е важна част от живота, затова е важно да се съобразят три неща – локация, цена и качество. Именно това са и трите ключови предимства, които описват Platinum Homes. Инвестирайте сега за по-добро бъдеще утре!

За контакти:

sales@platinumhomes.bg

0886 033 044

0886 01 01 01

0888 10 88 77

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).