В "Тракия" монтираха сърце за пластмасови капачки за благотворителност

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
16:36 / 19.02.2020
4302
В новия парк "2019" на бул. "Освобождение" днес бе монтирано съоръжение за събиране на пластмасови капачки с благотворителна цел. Символичният старт дадоха инициаторите Елеонора Шекерова и Мирослав Енков и кметът на "Тракия" Костадин Димитров. От името на жителите на района той благодари за доброто дело на младите хора и изрази увереност в успеха на кампанията.

Съоръжението е във формата на метално сърце. То веднага предизвика интереса на многобройните посетители в парка, които приветстваха инициативата и изразиха готовност да я подкрепят.

Благотворителната кампания, за която ще се предават събраните капачки, се нарича "Капачки за бъдеще" и събира средства за закупуването на кувьози за болници в различни населени места.

"България и светът могат да станат едно по-приятно за живеене място, когато всеки от нас започне да полага ежедневни усилия за това!", споделят организаторите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).