В Пловдив започва благотворителна кампания за деца на загинали полицаи

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 15.06.2022
1053
Синдикална федерация на служителите в МВР /СФСМВР/  организира традиционна ежегодна благотворителна кампания под надслов "С обич за децата в памет на бащите-герои“. 

Целта на кампанията е подпомагане на деца до 18 г. на загинали и починали служители от ОДМВР и РДПБЗН. Тази година към нея се присъединиха и членовете от регионалната структура на Синдиката на служителите в затворите в България /ССЗБ/. 

Кампанията е подкрепена от Областна дирекция на МВР - Пловдив, Регионална дирекция ПБЗН – Пловдив и ръководството на затвор Пловдив и се провежда с изключителното съдействие на Общинско предприятие "Младежки център Пловдив". В нея с финансови средства се включиха и редица пловдивски фирми и организации. 

Стартът на кампанията, която ще се проведе като благотворителен турнир по футбол, волейбол и тенис на маса е на 15 юни 2022 г. от 13:30 часа в многофункционален спортен комплекс на ОП "Младежки център Пловдив“ /Гребна база/. 

Всеки, който желае да прояви съпричастност към каузата, може да присъства на спортния турнир и да дари средства в специално поставените за целта кутии.

Набраните средства ще бъдат разпределени по равно на 27 деца, загубили свой родител, работил в системата на сектор "Сигурност". Всяка подкрепа може да бъде  част от историята на един по-добър детски живот!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).