В Пловдив започва Food Park Festival

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:20 / 01.06.2022
3913
Днес фестивалната зона в подножието на Младежки хълм отново оживява с вкусна храна, музика, танци, работилници за деца, спортни инициативи и артистични изяви“.

От 1-ви до 5-ти ЮНИ 2022 г., стартира най-вкусният фестивал в Пловдив, овкусен със сол-пипер, ухание на канела, мента, карамел и хмел - Food Park Festival". По време на фестивала, организаторите откриват новата зона за деца, част от новоизграждащия се Plovdiv Stage Park.

През целия ден на 1-ви юни, в зоната ще бъдат организирани работилници за деца, по време на които децата ще могат да творят на воля, изработвайки произведения с различна степен на трудност в зависимост от възрастта си. Цветни дъги, Рисуване с къна, Работилница за свещи, Работилница с глина, Работилница “Направи си гривна", Плъстене на вълна, Рисуване на огромна картина с черупки от яйца - това са само част от забавленията, в които децата ще се впуснат в празничния ден на сянка и прохлада.

Специална Handmade зона също ще отвори вратите си за автори и ценители на ръчното творчество. “Food Park Festival отново ще представи различни вкусове и разнообразни храни и напитки, приветствайки любимите ни пътуващи кулинари, които ще задоволят вкусовите ни рецептори и за пореден път, ще покажат как се приготвя качествена храна на място.

В първите горещи дни, ще се разхладим и с ледени пенливи напитки" - казват от организаторите. Вечерите на Food Park Festival както обикновено са съпроводени с живи изпълнения на музикални изпълнители и DJ Support. В следващите 5 дни на фестивалните сцени се качват изпълнителите и диджеите: Xenos - Inner Crisis, Disco Fever Live Band, Cherry Jam, Антистрес Терапия, LYNN, DJ TODD, HILLA.

През уикенда - на 4-ти и 5-ти юни, фестивалната зона e домакин и на очакваните традиционни пловдивски събития - Фестивалът на здравето “Здравей, Здраве" и уикенд програмата на седмицата на движението и спорта “Move Week". От 17 до 17 юни зоната Plovdiv Stage Park е основна точка и фестивала Plovdiv Vibes част от Културния календар на Пловдив, който ще има активности и в други градски части - хълм Бунарджик, Гребна база, Лаута. Чакаме ви на поляната!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Забавен надпис на автомобил в пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).