В Пловдив протестираха с искане за оставка на правителството

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
14:29 / 08.02.2020
14364
Над 50 души протестираха в Пловдив с искане за оставка на кабинета Борисов. Всички те се събраха пред общината със знамена на партия "Възраждане“, развяваха българския трикольор и скандираха "оставка“.

Основното им искане остана сваляне на правителството. Протестираме, защото въздухът е мръсен, липсва вода и протестираме срещу цялостното творчество на кабинета "Борисов 3" - каза лидерът на партия "Възраждане" в Пловдив Траян Узунов. Той заяви, че протестират за българския лев и настояват да не се приема еврото.

Заместник-председателят на "Възраждане“ в Пловдив Емил Янков каза, че ще протестират всеки ден, защото ги дразни налагането на всякакви данъци. Данъчното бреме е прекалено голямо, смятат протестиращите.

Протестираща жена определи ниската активност на гражданите в Пловдив заради апатията на българите и пълна дезинтересованост от страна на гражданите.

"Искаме си законите, които да защитават гражданите“, скандираха присъстващите. Лидерът на Възраждане в Пловдив заяви, че правителството готви обезлюдяване на Странджа, защото, според него, там ще се настаняват емигранти в лагери, пише "Радио Пловдив".

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).