В ПУ обсъждат социална Европа по време на криза

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 20.05.2022
624
"Жан Моне“ център за високи постижения към ПУ "Паисий Хилендарски“ организира лекция на тема: "Социална Европа по време на криза - високи амбиции, солидарност и блокажи“ за периода от 2020 до 2022 г. Събитието ще се състои днес от 15:00 часа в зала "Компас“ в Ректората на висшето училище, като формата на провеждане е хибридна - освен с пряко участие, всички желаещи могат да се включат и дистанционно.

Лектор на форума ще е Славина Спасова - изследовател в Европейската социална обсерватория (European Social Observatoire) и научен сътрудник в Свободния университет в Брюксел. Завършила е магистърска степен по европейски науки и доктурантура по политически науки за професионализация и европеизация на българските синдикати през периода 1989 - 2016 г. В момента се занимава с изследвания на социални политики на национално и европейско ниво.

Събитието е част от цикъла публични лекции "Европейска политика и практика в науката, технологиите и иновациите“, с който Центърът за високи постижения "Жан Моне“ цели да подпомогне учените и студентите в Пловдивския университет и останалите университети в града във връзка с предизвикателствата по изграждане на новата мрежа от изследователски университети в България. Лекциите са отворени както за членовете на академичната общност от ПУ, така и за учени и студенти от останалите пловдивски ВУЗ.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гръмотевици раздират небето над Пловдив, порой се излива над град...
Живеещите на тази улица в Пловдив пропищяха: Аман вече!
Първи кадри от мястото на инцидента между мотор и камион в Пловди...
Георги Георгиев и Деница Николова: Околовръстното на Пловдив е пр...
Христо Радков пред Plovdiv24.bg: Глобите на шофьорите от последни...
Сигнал: Голяма нередност на матурата по английски


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).