В МБАЛ "Свети Пантелеймон" отслужиха водосвет за патронния празник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:26 / 27.07.2018
4786
Десет медицински сестри, лаборанти и рехабилитатори от МБАЛ "Свети Пантелеймон“ бяха отличени за своята всеотдайна многогодишна работа. Това стана след традиционния водосвет по случай патронния празник на болницата, който отслужи отец Йордан от църквата "Света Троица“.

Управителят доц. д-р Петко Недев се поклони пред целия екип с благодарност, че със съвместни усилия  през последните години МБАЛ "Свети Пантелеймон“ се утвърди като едно от предпочитаните места за лечение в Пловдив както заради професионализма на лекарите и останалите медици, така и като следствие от непрестанно модернизиращата се апаратура и материална база.

От 1 януари 2018 г. МБАЛ "Свети Пантелеймон“ е сред първите 10 болници в страната със стандарт за добро финансово управление. Годишно тук се лекуват над 14 000 пациенти, като повечето от тях изразяват високо ниво на удовлетвореност.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).