В "Локомотивно депо" Пловдив бе предотвратен опит за кражба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:04 / 29.09.2015
4500
Днес около 14:15 ч. служители на Локомотивно депо – Пловдив забелязват три неизвестни лица на територията на депото в момента, в който същите са правили опит за кражба на електрически кабели от електромотрисен влак. 

Служителите на "БДЖ – Пътнически превози", работещи в депото, са реагирали незабавно, като са предприели своевременни действия за залавянето на извършителите на кражбата. 

На място са извикани и екипи на Дирекция "Жандармерия" и ОД МВР Пловдив. След извършване на съответните полицейски действия, свързани със заградителни мероприятия на големия терен на локомотивното депо и преследване на крадците, лицата са заловени. В момента текат оперативно-следствени действия по случая.

Днешният опит за посегателство върху части и елементи от подвижен жп състав в Локомотивно депо – Пловдив е за трети път през тази година. С цел предотвратяване на подобни опити за посегателства върху собственост на националния железопътен превозвач през последните два месеца служителите от отделите "Вътрешна сигурност" към "Холдинг БДЖ" ЕАД и двете му дъщерни дружества съвместно с екипите на ОД МВР Пловдив и Дирекция "Жандармерия" са провели редица мероприятия, на които служителите от депото подробно са били инструктирани за действия при подобни ситуации.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).