Ужасна воня прави подлеза на училище "Пейо Яворов" неизползваем

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
07:45 / 01.04.2012
4391
"Подлезът на СОУ "Пейо Кр. Яворов" сее зарази", пише на редакционната поща на Plovdiv24.bg наша читателка. 

"Възмутена съм от мръсотията в подлеза при училището. Всеки ден моите деца и още много други ученици минават от там, а вътре прилича на тоалетна - няма осветление, целите стени за изписани с графити. Всеки ден работници от "Чистота" метат по булеварда и тротоарите, но в подлеза не влизат - сигурно не могат да издържат на "уханието" или това не им влиза в задълженията", възмущава се жената и пита резонно: "Нима е необходимо при наличието на такова съоръжение децата ни да пресичат на оживеното кръстовище на бул."България".

Тя припомня, че в началото на учебната година е направен ремонт на стълбите към подлеза, но вътрешният облик на съоръжението е под всякаква критика. 

Plovdiv24.bg, верни на принципите си, веднага предадохме проблема на районния кмет на "Северен" Ральо Ралев, който се ангажира с решаването му.

Репортерската проверка на място установи, че подлезът не е мръсен, т.е. да е пълен с боклуци, но миризмата носеща от там е меко казано "нетърпима". Явно съоръжението се ползва като тоалетна от изключително недробосъвестни "граждани" на Пловдив. За времето, през което човек от нашия екип беше на мястото, нито един човек не ползва съоръжението. Всички, на които им се налагаше да пресекат, правеха това на кръстовището на бул. "България" до училището. 


Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Първи нередности в новоремонтираната Градска градина на Пловдив
Мутренски сцени на бул. "Пещерско шосе" в Пловдив
Продължават ли да се строят панелни сгради в България?
"Параграф 22" за срутилата се къща в Стария град
Певци от цял свят пеят в защита на Альоша в патетичен видеоклип
Шофьор хвърли 100 лева на задната седалка на патрулка, пробите му...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).