Уникално изобретение спестява милиони левове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:52 / 25.06.2018
7331
Справянето с проблема корозия ще помогне за предотвратяване на аварии, удължаване живота на конструкциите, оборудването и системите. Нови технологии и методи ще бъдат представени на конференцията "Превенция от корозия" (28-29 юни, Пловдив, хотел "Империал"). Чрез навременни мерки могат да бъдат спестени милиони левове за ремонти и подмяна на съоръженията. Участват лектори от 10 държави, а делегати са водещи фирми от различни сектори на индустрията.  

На съпътстващото изложение специалистите ще се запознаят с: уникално изобретение на фирма IPS - високотехнологична токозахранваща система EXERON и нейното приложение за справяне с корозията; продукти на фирма Fertan за отстраняването на ръжда и предпазването на различни съоръжения; пясъкоструйни апарати и камери на Kammatron България; индустриални покрития на "Оргахим", приложими при пътища, пристанищни комплекси, мостове, жп инфраструктура, метални конструкции, летища, спортни съоръжения, пречиствателни станции, електропреносната мрежа, електроцентрали, химическа промишленост и други. 

Форумът Превенция то корозия ще бъде място за обмяна на опит, идеи и създаване на нови партньорства. Програмата можете да видите тук, а тук - още интересни новини по темата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).