Улесняват комуникацията между земеделските производители и министър Цветанов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:11 / 25.11.2008
1130
С цел подобряване на обслужването на земеделските производители и решаване на проблеми по молби и сигнали на граждани министърът на земеделието и храните Валери Цветанов, обявява свой приемен ден.

В Областна дирекция "Земеделие" - гр. Пловдив, както и във всички Общински служби по земеделие на територията на областта, ще се извършва ежедневен прием на граждани с насочване към съответния компетентен експерт по поставения въпрос. Посетителите трябва да изразяват писмено желанието си да бъдат приети от министъра и ясно да формулират своите въпроси. Необходимо е да се посочи желанието - личен прием след определяне на час или получаване на писмен отговор в едномесечен срок (да се има предвид, че срещата може да не е възможна в рамките на следващия приемен ден на министъра, който се обявява 20 дни преди провеждането му). Гражданинът ще получи входящ номер на жалбата и ще бъде уведомен за насрочените му час и дата за прием. Разгледаните в Дирекцията и Общинските служби жалби ще бъдат изпращани в Министерство на земеделието и храните само в случаите, когато проблемът не може да се разреши и е единствено от компетенцията на министъра.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив продължава да расте броят на предложенията за работа
Читател: Този хубосник застраши движението в Пловдив заради необе...
Удостоиха посмъртно непрежалимия Алек Попов с голяма награда
Извънредна ситуация с високи води на река Въча край Пловдив
Шофьорка самокатастрофира на "Асеновградско шосе"
Пловдивско училище с голям успех


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).