Удивителни графити в сърцето на Пловдив!

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
08:41 / 01.06.2018
6387
Огромни графити и прекрасна сцена - това са най-новите придобивки в квартала на творческите индустрии "Капана", предаде репортер на Plovdiv24.bg от място. Т. нар. Ядро е завършено и очаква своето първо събитие, от днес то ще е част от програмата на "Капана Фест".

Подменена е сцената на Ядрото, обогатява се и украсата му. Изрисува се една от стената му с красив графит. Удивителни рисунки се правят и по фасадите на съседни сгради, допълвайки неповторимата атмосфера. Така например на любимото платно - задната фасада на "Халите", се разширява с нов шедьовър.

Припомняме, че голямата идея за сцената на Ядрото е за периода от 1 юни до 30 септември веднъж седмично (петък или събота вечер) между 21 и 22 часа сцената ще предлага по един концерт на живо, финансиран от Общината. Сигурността на зоната ще се гарантира от две нови камери за видеонаблюдение.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).