Ударно проектират куп улици и булеварди в Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (7)
09:04 / 15.02.2018
7608
Започва ударно проектиране на улици и булеварди в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Новината обяви кметът Иван Тотев. В списъка е бул. "Хаджи Димитър" в участъка от бул. "Христо Ботев" до ул. "Царевец", задачата е за проучване на възможностите за техническо решения и проектиране на реконструкцията. Добрата новина е, че ще се проектира и ул. "Полет" - изклчително важна за изнасяне на камионния трафик улица.

И още - подготвя се роектиране ремонта на "Рогошко шосе" до границата на Пловдив, плюс проектиране на велоалея там; ще се проектира рзширението на ул. "Цар Симеон" - в участъка от ул. "Княз Борис І" до ул. "Ягодовско шосе"; продължението на бул. "Александър Стамболийски", както и продължението на бул. "Македония" от бул. "Никола Вапцаров" до ул. "Поручик Въльо Стефов".

Планирано е също директно възлагане за проектиране на ул. "Даме Груев", както и за проектиране на нови велоалеи. Кои са всички обекти, включени в голямата обществена поръчка за проектиране на улици и булеварди - общо 11 позиции с обща цена 753 333 (без ДДС), четете ТУК!


Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).