Ученици и учители си разменят роли в Деня на ученическото самоуправление в ОМГ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:40 / 30.11.2007
2508
Ден на ученическото самоуправление в Образцовата математическа гимназия "Акад. Кирил Попов", ще се проведе от 13 часа на 3 декември , съобщи днес директорът на ОМГ Ивайло Старибратов.


Денят се провежда по инициатива на Ученическия съвет и се е превърнал в традиционен за гимназията. "В този ден ученици и учители ще разменят местата си. Това е традиция за нашата гимназия, която подържаме вече 11 години. Денят на самоуправлението се подкрепя радушно от ръководството и учителския колектив. Има много добър ефект върху дисциплината на учениците и тяхната отговорност", допълни Старибратов.


В този ден учениците изцяло ще поемат функциите на учителите и администрацията на гимназията."Учениците ще заемат административни длъжности, освен това ще има и връзки с медиите и оператор, който ще заснеме събитето", обясни директорът. Според него участието на учениците в учебения процес ще задълбочи педагогическото партньорство, ще ги мотивира за участие в учебната дейност. "Такъв традиционен ден се провежда и в национален мащаб, но той е веднъж в годината. В този ден гимназията ще бъде посетена от делегатите на Международната конференция - "Обмяна на добри педагогически практики", България-Финландия", уточни Ивайло Старибратов.


Утре ще се проведе и математическо състезание "Иван Салабашев", организирано от Съюза на математиците в България, секция Пловдив за деца, които имат сериозни амбиции в математиката.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив започва пръскане срещу хапещи насекоми
Млад мъж на 21 години потроши магазин в Пловдив
Догодина пътуваме до морето с частни влакове на пловдивска компан...
Силен дъжд над Пловдив
Готова е най-новата улица в Пловдив
4517 нарушения за 5 дни в Пловдив и региона!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).