Ученици: Висим по опашки с часове, за да си изкараме карти за автобусите!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (51)
16:54 / 01.10.2012
9445
Отново се вият опашки пред пункта за издаване на транспортни карти за студенти, ученици, възрастни хора и деца до 7 години на бул. "Княгиня Мария-Луиза" 23, научи Plovdiv24.bg. Както обикновено, причината е, че наскоро започна новата учебна година, както и академичната такава. По този начин се получава голямо стълпотворение пред сградата, а много от чакащите са повече от изнервени.

"Висим тук от 10,30 часа и пропуснахме целия ден, включително и учебните занятия, за да се сдобием с ценния документ. Чакаме по 5-6 часа. Адски изнервящо е - нито можем да хапнем, нито да отидем да си купим вода", оплакаха се пред репортер на сайта огорчени пловдивски ученици.

От фирмата "Автотранс Чолаков", която отговаря за издаването на преференциалните карти, обаче бяха на друго мнение:

"Опашките започнаха да се образуват от 27-28 септември. Преди това цяло лято подобно нещо не се бе случвало. Защо младите хора както обикновено чакаха последния момент, за да си извадят тези карти? Можеха да го направят много по-рано и по този начин щяха да се избегнат огромните опашки и да си спестят много нерви. В момента работят всичките 5 гишета", изчерпателно обясни служителка на фирмата и уточни, че студентите могат да извадят своите карти и в бюрото на "Байкал" до Сточна гара.


Виж коментарите (51)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).