ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ученичка от Математическата и студентка от ПУ взеха властта в Областна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:59 / 18.11.2016Коментари (2)3833
Бивши и настоящи ученици от
ОМГ "Акад. К. Попов":
виж още
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Екипът на Областна администрация Пловдив се включи в инициативата на образователната програма ‘‘Мениджър за един ден". Тазгодишното издание на проекта на "Джуниър Ачийвмънт България" се провежда под надслов "Вдъхнови бъдещето", чиято цел е да даде начало на кариерната реализация.

Областният управител Здравко Димитров даде личната си подкрепа, но не можа да присъства поради ангажименти извън страната.

Включилите се ученици и студенти в инициативата бяха посрещнати вчера от хората, изпълняващи длъжностите избрани от самите тях. Денят им започна с обиколка на сградата и запознаване с различните звена в администрацията. 

Съдействие получихме от главния специалист човешки ресурси г-ца Асиева. Зам.-областният управител Георги Пилев приветства младите хора и им пожела ползотворна работа. 

"Силно се надявам, че съвместната ни работа през деня ще ви е приятна. Ще имате възможността да се запознаете с дейността както на политическия кабинет, така и на отделните дирекции и звена в Областна администрация и това ще е една добра основа за вашето бъдещо кариерно ориентиране", каза Пилев и свика екипите и младите хора на обща оперативка, на която бяха разпределени задачите.

Най-голяма беше групата от възпитаници на МГ "Акад. К. Попов", които посещават и школа по "Мениджмънт" в ОДК. 

Те бяха избрани за длъжностите Областен Управител /Габриела Кривиралчева/, Главен Секретар /Александър Гърков/, Директор на Специализирана администрация /Александра Андреева/, Директор на Обща администрация /Николай Михов/ и Връзки с обществеността /Дарина Костова/. Други две ученички от "Национална търговска гимназия" и СУ "Патриарх Евтимий" бяха избрани за ПР /Ваня Попова/ и Директор на Обща администрация/Ваня Табакова/.

Студентката в ПУ "Паисий Хилендарски" Десислава Василева също получи възможност да се запознае с дейността на Областен Управител, а студентът Борислав Игнатов беше Директор на специализирана администрация.

Младежите се запознаха обстойно със задълженията на всякак конкретна позиция и добиха представа за дейността на Областния управител и екипите работещи в Областна администрация.

Ето какво споделиха младите хора за впечатленията си от прекарания ден: "Като цяло сме доволни от организацията, екипът е съставен от професионалисти и любезни хора. Наученото от днес би ни помогнало за бъдещата ни реализация."

За по-добро протичане на деня, младите хора препоръчаха групата първоначално да обходи всички отдели и да се запознае с дейността на различните отдели в администрацията, след което да бъдат разпределени по конкретни позиции.

В края на работния ден на участниците беше връчен сертификат, който удостоверява участието им в програмата и подаръци от екипа на Областна администрация.

Материалът е написан от ученичката в Хуманитарна гимназия "Паисий Хилендарски Ваня Попова.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Хахаха като става дума за статия как всички стават заинтересовани изведнъж... Аз уча право и имахме задължителен стаж в Общината, от която узнавайки за него ни казаха просто да си дадеме студенстките книжки и да си ходим.. Нямало кой да се занимава с нас. С 300 мъки уговорихме по няколко човека да си карат стажа все пак, в районните общини, а не просто да им се завери книжката.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Предложиха паметникът на Альоша да бъде махнат
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: