Тъжно! Напусна ни известен пловдивски оператор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:13 / 29.12.2021
4427
Напусна ни известният пловдивски телевизионен оператор Костадин Караманов. Тъжната новина съобщи снощи синът му Николай Караманов, който също има дългогодишен стаж в пловдивски медии като оператор.

"Днес един голям Човек, Мъж и Професионалист отпътува към един по-добър свят, изпълнен с човечност и искреност. Дано твоята звезда да осветява стъпките ни. Благодаря ти Учителю и Татко!", написа Николай Караманов в личния си профил във Фейсбук.

Със своя приятел емоционално се сбогува и известният пловдивски журналист Любомир Караджов. Ето какво написа той в социалната мрежа:

"Отишъл си е ТВ операторът Коцето Караманов. С него си допаднахме от първия ми ден в телевизията и работихме заедно 20 години- в БНТ и Евроком България. С Коцето направих едни от най-добрите си филми, за които получихме награди. Снимахме "Бизнесмагазин" по Канал 1, а после "Винаги в неделя" по БНТ-Пловдив. Пътувахме много и отидохме чак до Южна Корея да снимаме филма за ДЕУ през 1993 г. Коцето имаше чувство за телевизионен детайл, даваше идеи и гореше в работата. Филми за армията, за парашутисти, за подводници, модни ревюта, бизнес, футбол ... нямаше нещо, което Коцето да не може. Нямам много снимки с него. Тези са от Корея преди 29 години, когато всичко беше друго. Сбогом, приятелю"!

Екипът на Plovdiv24.bg изказва искрени съболезнования на семейството и близките на Костадин Караманов!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).