Тъжни кадри от двора на пловдивско училище

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:13 / 23.09.2020
11002
Читател потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже: "Здравейте, изпращам Ви кадри, за да добиете представа за окаяното състоянието на училищния двор на СУ "Никола Вапцаров" в кв. "Гагарин". Оградата на училището не е ремонтирана никога и на места е подпряна с железни пръти.

Телената мрежа на преградната ограда в двора е кърпена многократно, но старите скъсани парчета не са отстранени и е въпрос на време някое дете да пострада от ръждивата тел. Първият учебен звънец би неотдавна, но абсолютно никой не се беше погрижил дворът на училището да бъде почистен и да посрещне учениците в малко по-приветлив вид.

Да не говорим, че пейките са стари и изпочупени и най-вероятно са от откриването на учебното заведение. В задната част на двора има монтиран лост и желязна успоредка, които се ползват от младежите от квартала. В основата си успоредката има две железни релси, които също представляват опасност за децата. Преди време оголените железа в основата бяха засипани с дървени стърготини, но те естествено се разпиляха.

Единственото положително нещо е, че който желае, може да си набере шипки от огромния храст, растящ от години в единия ъгъл на игрището. Не сме се обръщали към директорката на училището, тъй като тя изпълнява този пост от повече от 25 год. и всеки ден се сблъсква с тази гледка, но явно не се вълнува. Обръщам се директно към Вас като медия, с надежда да се даде гласност на проблема".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).