Тъщата на полицая Караджов с брутални подробности за натиска от служителка на МВР

Автор: Мариана Панчева
Коментари (2)
17:03 / 18.06.2018
15833
Венцислав Караджов застана пред пловдивския Окръжен съд за поредно заседание по делото за двойното убийство на родителите му - Божура и Цветан Караджови, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

И днес основно действащо лице бе тъщата на Венцислав - Мария Рекина, която понесе поредната доза очни ставки. Рекина застана очи в очи с Десислава Льолева - една от полицейските служителки, чието име изплува най-често при всеки неин разказ за случилото се след убийството. За първи път Рекина срещнала Льолева в сградата на полицията на "Петко Д. Петков".

"Каза ми, че сме банда престъпници и убийци. Че аз съм идиот, защитавайки убиец. Че Венцислав ще ни убие всички. Нарече ни семейство Франкенщайн. Заяви, че сме четирима и затова ни разглеждат като престъпна група, замислила убийството. Каза, че Венцислав обучавал сина си да произвежда контролни изстрели и да убива", разказа полицейската тъща.

И още - атакувала жената с въпроси не я ли е страх да живее с психопат, който ще избие цялото семейство и сега е моментът да даде информация, за да направят Рекина защитен свидетел. "Каза, че дъщеря ми Каля е в основата на всичко, че мрази свекърва си и е планирала убийството, а внукът й ще бъде изпратен в поправителен дом с убийци и изнасилвачи и като полицейски син няма да може да издържи." 

"За първи път чувам толкова много думи от нея", контрира Льолева и отрече всичко. Тя описа тъщата на Караджов като изолирана, резервирана и пестелива на думи по време на разпитите.

"По никакъв начин не е застрашавано достойнството и правата й. Това а тежки думи, но тя сигурно има причина да ги каже", заяви пред окръжните магистрати служителката на реда. Разказа още, че винаги се е държала любезно с Рекина, че самата Рекина дори й е благодарила лично за доброто отношение към нея, защото обратното - физическото насилие и психологическия натиск не водят до желаните резултати. Освен всичко разказа, че тъщата сама се разплакала пред нея. Делото продължава. 

Виж коментарите (2)

Още по темата (107):
11.10.2023 Посякоха бивш полицай за двойно убийство в Пловдив!
30.05.2023 Експолицаят, обвинен в убийството на родителите си, се появи с нова
визия
18.04.2023 Експолицаят Караджов в съда: Говорим си на година по лъжичка, а упорито не се обръща внимание на защитата ми
18.04.2023 Едно от най-мистериозните двойни убийства в Пловдив отново влиза в съда
21.03.2023 Не Караджов, а наркомани може да са убили родителите му
23.02.2023 Адвокатката на експолицая Караджов, обвинен за убийството на родителите му, очаква интересен развой по делото
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).