ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Търсят сметка за общинските командировки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:21 / 13.05.2010Коментари (12)2583
© Plovdiv24.bg
78 хиляди лева са разходите за командировки на общински служители от началото на годината до края на март, според тримесечния отчет на бюджета, съобщи Дани Каназирева от трибуната на местния парламент, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

С официално питане към кмета Славчо Атанасов тя настоява да получи писмен отговор за всички командировки - техният брой, поводът, по който са били правени, дестинацията, както и коя точна колко е струвала.


Още по темата: общо новини по темата: 2
08.07.2010 »
27.05.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Я да прочетем за успехите на Тотев...
на 19.05.2010 г.
0
 
 
Защо никой не нарича тази жена с истинското и име: Здравка Клинджарова
0
 
 
Дани само вдига пушилка. А защо не каже къде са ни парите от шопите, за това, че взехме техния боклук? Че нали тя беше най-яростната защитничка за извършването на тая работа? Сега, когато на дневен ред изниква въпросът за парите, тя мълчи и се опитва да насочи вниманието към друго. Типично като нейния шеф Боко Шланга. Като стане напечено и всички гербаджии в хор започват да реват, че еди какво си не било наред, ами какво сме седнали да се занимаваме с техните бакии. Натикаха ни в Блатото тия новоуправляващи. И Дани е техен гешефт на пловдивска основа.
+3
 
 
Дани Каназирева като е тръгнала да дири пари, първо да пита бат Бойко къде са парите от боклуците, които тя толкова много настояваше да приемем, и да каже колко и беше адвокатския хонорар от това да защитава интересите на София за да свали цената на боклука от 24 на 14 лв/тон. Това мисля са доста повече от командировките на всички служители, безвъзвратно изгубени благодарение лично на нея.
0
 
 
Дани да не бърка там, че на Райна Петрова командировките ще излезнат най-много. Преди това я биеше единствено бившата зам.-кметица по евроинтеграцията Марта Божикова - за по-малко от година изхарчи към 30 хиляди лично.
-1
 
 
Дани да не се прави на отворена за някакви си 78хиляди, а да хваща големите риби като Батаклиев и от сорта, които ощетяват общината с десетократно по-големи суми! Евтиният ПиаР вече втръсва.
+1
 
 
Искам да знете едно нещо, уважаеми съграждани. Достъп до тази и до друга информация, свързана пряко или косвено с управлението и разходването на ВАШИТЕ пари, имате и вие самите...Дава ви го един закон, който се казва "Закон за достъп до обществена информация"..Във века на информационните технологии живеем, дори и да нямате специализиран правен софтуер, пуснете едно търсене в гугъл, все ще го намерите.Прочетете го, малък е закона. В конкретния случай това не е конфиденциална информация, нито такава представляваща търговска тайна, нито такава , защитена изрично с друг закон. Имаме просто "туристи", които пътуват с общински средства.....Всеки има право да получи информация за ТУРИСТИТЕ ..с какви цели пътуват с общински пари , как помагат с пътуванията си реално на града ни, кои са служителите, какви средства са разходвали по време на престоя си и т.н. т.н....За целта е нужно чисто и просто да напишете едно искане, съдържащо определени прости реквизити и да опишете информацията, която искате да получите..Входирате го в деловодството на общината и в 14-дневен срок ТРЯВБА да получите отговор ..Ако получите отказ на искането, преглеждате хубаво мотивите за отказа ....ако ги прецените като "стъкмистика" - директно в съда ..... така де , в края на краищата публичните организции или ще се научат да работят ЗА ХОРАТА, или ЩЕ ГО ДУХАТ !!!
+2
 
 
първо, никакви фиданки засега не е донесъл освен празни приказки. второ същите тия фиданки ще се обмитят на сума достатъчно по висока от роден вид дръвчета купени от българия.трето руския климат в тоя географски пояс е доста по различен от родния. там температури от порядъка на 45 градуса на слънце са немислими и не се знае колко време ще издържат тия "подаръчета". да не говорим за факта че вкарване на определен дървесен вид от една държава в друга съвсем не е местен проблем и не зависи от желанието на този или онзи. има си държавен орган пред който се заявява съответното искане и ако се прецени че не може значи не може.като му знам авторитета на славчо пред държавата на момента ще му откажат и хербаризирана тревичка да внесе. въз основа на написано е повече от ясно, че присъствието на това "шефче" си е чиста екскурзия.
на 13.05.2010 г.
+1
 
 
Ако от командировки екскурзии се възтановяват средства може да се вдига шум но само за PR ПРОСТО НЕ НИ ПРАВЕТЕ НА БАЛАМИ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Избор на нов български патриарх
Локо в Първа лига, сезон 2024/2025
Правят чисто нова улица в Пловдив до меката на шопинга
Тенис от Пловдив и региона
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: