Търсят причините за смъртта на мотокариста от Панаира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:09 / 04.04.2007
1715
До края на седмицата Районната инспекция по труда ще се произнесе за причините за трудовата злополука в Панаира, при която вчера загина 43- годишен мотокарист, съобщи директорът на инспекцията Атанас Чернаев. Мъжът бе затиснат от едрогабаритна машина при демонтаж на екпонати от завършилата изложба "Винария" в 10- а палата.

Предстои днес да бъдат снети обяснения от длъжностните лица, отговорни за охраната на труда и изправността на автопарка, каза Чернаев. Те вече са дали показания в полицията. По първоначални данни, при фаталния инцидент работникът не е оперирал с мотокара. От Панаира още вчера коментираха пред Дарик, че са спазени всички изисквания за инструктаж, а причина за нещастието е самоинициатива на 43- годишния мъж, който се е опитал сам да премести машината. Той има застраховка живот, но Панаира ще поеме и разходите по погребението, съобщи началникът на пресцентъра Катя Янева. Информацията е на Дарик радио.


Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
04.04.2007 Смърт в Панаира при трудова злополука
Още новини от Новини от Пловдив:
Катастрофа между три коли в Пловдив, на място има линейка
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).