Трима са задържани за притежание на наркотични вещества

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:15 / 03.10.2015
1881
Трима са задържани за разпространение и притежание на наркотични вещества на територията на Второ РУП Пловдив. В четвъртък, около 14.30 часа в района на "Сахат тепе" е била извършена проверка на Е.Б. /33 г./ от Пловдив. У него служителите на реда открили и иззели плик със суха тревиста маса. Направената експертна справка установила, че иззетото количество, около 12 грама, е марихуана. 

Другият мъж, хванат с марихуана, е бил пловдивчанинът Д.Т. /35 г./. Вчера, около 10.00 часа, на бул. "Васил Априлов" му е бил извършен обиск и претърсване. Иззетото количества е около 0.30 грама.

Последният заподозрян е С.П. /39 г./. В дома му на ул. "Калина" униформените открили високорискови наркотични вещества - хероин и амфетамин, както и електронни везни със следи от опиатите. 

Тримата мъже са задържани за 24 часа в арестните помещения на управлението. Срещу тях са образувани досъдебни производства по чл. 354 А от НК, материали са докладвани на прокуратурата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка
Важно за всички родители на първокласници в Пловдив
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).