Три нови зали в Стоматологичния факултет на МУ Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:27 / 21.10.2015
2159
Бивши и настоящи студенти от
МУ - Пловдив:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Три нови зали откриват утре във Факултета по дентална медицина към МУ Пловдив. Те ще бъдат оборудвани по последна дума на техниката и в тях ще се обучават практически бъдещите лекари по дентална медицина. Събитието съвпада с 45-годишнината на факултета, заяви деканът проф. Георги Тодоров.

Заради годишнината от 17.00 ч. утре ще има и тържествено събрание в аула "Магна" на ФДМ - Пловдив. Специални гости на събитието ще бъдат пловдивският митрополит Николай, преподаватели и декани от сродни висши училища в страната, депутати и представители на общинската власт, представители на Български Зъболекарски съюз.

На 23 и 24 октомври във факултета ще се проведе юбилейна научна сесия, на която 5 чуждестранни лектори от Шотландия, Гърция, Израел, Македония и Турция ще изнесат лекции. Входът за сесията е свободен за всички студенти и лекари по дентална медицина от Пловдив и региона. 

Събитието съвпада и с откриването на изложбата "Медикус Денто Галения" в панаира, което допълнително ще обогати програмата на сесията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
МВР министърът: Какво има да се коментира? Не виждате ли останкит...
Пловдив е един от най-големите доставчици на хранителни стоки
Британски студент, убил моторист, прояви претенции в Пловдив
Вижте как осъмна лобното място на Кристиан и Теодора на бул. "Рус...
Любимци на публиката идват в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).