Травеститът, бягал без да плаща от салони за красота, бяга и от правосъдието

Автор: Георги Василев
Коментари (1)
12:33 / 02.07.2020
8373
Травеститът Севдалин Асенов, който е даден на съд за това, че ползвал услугите на салони за красота и след това бягал, се опитва да се скрие и от правосъдието, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Днес трябваше да се гледа делото срещу него, но то беше отложено, тъй като подсъдимият не се яви в съдебната зала.

Асенов бил от мъжки пол, но се възприемал като жена и поддържал външен вид като на лице от женски пол с дълга коса и други атрибути. По данни на прокуратурата, за да оформя прическата си, подсъдимият посещавал фризьорски салони, където му поставяли изкуствени кичури дълга коса и извършвали различни манипулации за поддържане на прическата.

Тъй като подобни процедури изисквали много финансови средства, подсъдимият Асенов успявал да заблуди фризьорите и управителите на салоните за красота в намерението си да заплати услугите им, като същевременно бягал и напускал салона, без да извърши това.

Обвинен е за престъпление, за това че на 04.11.2019 г. в Пловдив с цел на набави за себе си имотна облага е възбудил и поддържал заблуждение у служители, че ще заплати и с това е причинил на дружество "Дима Стил Бълария“ ООД имотна вреда в размер на 1683 лв.

Следващото заседание е през август. Службите имат време до тогава да намерят подсъдимия, като ще го търсят на адресите и телефона, които са налични по разследването.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).