Транспортният бос Шаханов с уникално интервю за Plovdiv24: Намериха две кутии цигари, но те са на жена ми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:28 / 18.07.2018
22446
Уникално оправдание за ареста в Слънчев бряг даде пред Plovdiv24.bg пловдивския транспортният бос Илиян Шаханов. Както съобщихме по-рано, управителят на фирма "Детелина Дрита" ЕООД бе задържан с двамата си гардове Димитър Бутилов и Радомир Скоклев от служители на "Криминална полиция" при РУ-Несебър съвместно с Главна дирекция "Национална полиция".

Наш репортер се свърза със Шаханов, който явно вече е пуснат от ареста. В уникално интервю, които единствено нашите читатели имат възможността да чуят, транспортният бос демонстрира завидно спокойствие и не пожела да отговори сериозно на нито един от зададените въпроси.

"Аз съм, естествено! Сега ми дадоха телефон в килията. Ще си направя едно селфи зад решетките и ще ви пратя. Какво да коментирам, аз мога да говоря едно, но хората си пишат друго във фейсбук. Нашата фирма не е публична и не говори излишни приказки. Какво да направя – да опровергавам казаното от хората", започна Шаханов.

"Ако са ме хванали с нещо подобно, ще мога ли да си говоря с вас по телефона? Не съм бил арестуван. Това, че са видели там някакви работи… какво трябва да направя? Аз вина за тези работи нямам. Не ми трябва да ми давате думата. Знам, че мога да си платя всяка една медия и да кажа каквото си искам. За какво да ми давате вие думата. Какво искате да ви кажа? Радвам се на живота, хубаво е времето, слънце пече… какво по-хубаво от това", продължи пловдивчанинът.

"Не знам дали някой ми ги е подхвърлил, но тези цигари не са мои. Дойде полицията у нас и намери две кутии цигари, които са на жена ми. Това са всички цигари, които имам. Друго нямам", каза в заключение управителят на "Детелина Дрита" ЕООД.

Култовия разговор с него чуйте в прикачения аудио файл под снимката!

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
18.07.2018 Пловдивският транспортен бос Шаханов е закопчан за контрабанда в Слънчака
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).