Тотев посъветва кандидатите за кмет на Пловдив да не лъжат

Автор: Диана Бикова
Коментари (4)
13:19 / 07.10.2019
5984
Кметът Иван Тотев, посъветва кандидатите за неговия пост да не лъжат избирателите в предизборните си срещи, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ето какво каза Тотев:

"В края на работата ни по този проект /новият паркинг между бул. "Шести септември" и ул. "Ламартин"/ от една политическа партия дойдоха тук и казаха, че нищо не се случва, нищо няма, всичко е разруха, Стаменов нищо не е свършил, ГЕРБ нищо не е свършил и едва ли не хората продължават да газят в кал.

Сега е много добре да снимате и да съпоставите с приказките на някои кандидати за кметове, което е изключително не само грозно, не само унизително за град Пловдив да има такава кампания в Пловдив. Не можеш да искаш да управляваш чрез лъжи. Няма как да смяташ, че хората ще ти повярват, когато лъжеш, когато отиваш на място и на това място казваш, че Пловдив е лош, Пловдив не става за нищо, в Пловдив нищо не се прави.

Само след 3-4 дни ние идваме тук с г-н Стаменов, който е районен кмет, който изпълни целия този проект, виждаме, че не само всичко е прекрасно, виждаме хората, които ни благодарят, че това е проекта, който е завършен по начина, който искахме да бъде завършен.

Огромни благодарности към кмета на "Централен", който е идентифицирал проблема, срещна се с хората, поговориха си, пое ангажимент, обеща, защити пред ОбС необходимостта от финансиране на проекта и реално го изпълни по най-добрия начин. Това са аргументите, с които трябва да заставаме пред хората, когато искаме тяхния вот за следващ мандат, а не с лъжи. Лъжите не водят до нищо добро и точно най-интересното е, че тези, които ги говорят няколко пъти, не получават подкрепата на пловдивчани, няма да я получат и сега" - заяви Иван Тотев.

Кметът каза още, че никой не е запознат с подготвяния в момента ОУП на Пловдив. "Няма кой да знае какво се готви, защото това, което в момента се говори, са някакви свободни съчинения, свободни фантазии. Зелената система не трябва да е тема на предизборната кампания, защото отново минаваме в сферата на абсолютните лъжи. Трябва кампанията да се води с реални аргументи, с аргументите на това какво си направил, какво можеш да направиш, дали имаш знания, умения, опита да бъдеш полезен на гражданите, а не да лъжеш. Никой не обича лъжците. Може да стане един път, но втори път хората няма да ти повярват и мисля, че някои от кандидатите вече по няколко пъти им се случва това нещо" - коментира още Тотев.

Запитан за бъдещето на Бетонния мост, Иван Тотев отговори:  "Слушам предизборните обещания на кандидатите. Няколко пъти казах на кандидат кметовете и се опитах да бъда полезен, включително, ако помните, ги поканих да дойдат в кабинета на община Пловдив при мен и да си поговорим за важните проекти на Пловдив. За да мога от позицията на човек, който знае малко повече от тях, просто защото 8 години съм бил кмет, да им кажа, от една страна, да не говорят пълни глупости пред избирателите, както с ОУП и озеленяването - абсолютна дивотия, която може да се каже, така и по други проекти на града. Да стане ясно какво точно е в момента конкретното състояние и какво е възможно да се случи оттук нататък.

За да можем темите, които са важни за града, да не си фантазираме за тях, защото единството, което постигаме, това е да създаваме нереални очаквания в пловдивчани, заблуждение към тях и след това хората, които ще спечелят изборите, но са направили това под формата на голям брой изказани лъжи, след това да се чудят къде да се скрият. А пък аз ще им го напомням. Това е много важно да се знае" - обобщи кметът Иван Тотев.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (4)

Още по темата (787):
07.02.2022 Беляшки се върна в община Пловдив
03.02.2022 Мирослав Беляшки: Не сме се карали с кмета, но ми е болно, че нещата не
вървят!
03.02.2022 Ексклузивно: Зико изгони началника на отдел "Канцелария на кмета и
протокол"!
09.12.2021 Съдът отхвърли жалбата срещу избора на Виктория Михайлова за кмет на
Калояново
25.11.2021 Мнение: Зико вече изцяло владее община Пловдив, заобиколен от послушковци
25.11.2021 Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).