Тотев: Няма драма с излизането ми от Изпълкома на ГЕРБ, Стоянова е правилният човек за там

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
20:01 / 16.02.2014
3583
Като огромен успех определи влизането на пловдивчанката Менда Стоянова в Изпълнителната комисия на политическа партия ГЕРБ лидерът на ГЕРБ Пловдив и кмет на града Иван Тотев. Това заяви той в интервю за Plovdiv24.bg. По думите му, Стоянова е най-добрият специалист в партията по отношение на финансовата политика и нейното място в момента задължително трябва да е до лидера Бойко Борисов.

Градоначалникът даде ясно да се разбере, че няма никаква драма относно излизането му от Изпълнителната комисия на ГЕРБ и за него това не е изненада. "Това е съвсем нормално. Не е редно в комисията да има двама пловдивчани, при условие, че други градове, като например Варна, нямат представители вътре", коментира още той и допълни, че съставът на комисията е много важен, тъй като ще взима решения и ще ръководи политиките на партията през следващите няколко години.

По думите на лидера на ГЕРБ Пловдив, изборът на новите зам-преседатели на ГЕРБ в лицето на кметовете на София и Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, е мното добър. "Това са доказани личности с по два управленски мандата зад гърба си", категоричен е Иван Тотев. Оценката, която той даде на партийния форум на ГЕРБ в столицата, е отлична.

Припомняме, че както вече ви информирахме, независимо от оставането му извън състава на Изпълнителната комисия на партията, Тотев запази лидерския си пост в ГЕРБ Пловдив. По време на конференцията беше гласувана и резолюция за предсрочни избори и референдум по изборните правила.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).