Тодор Чонов връчи отличия на полицаи за професионалния празник на МВР

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:32 / 05.07.2011
6796
Вчера старши комисар Тодор Чонов - директор на ОДМВР, тържествено връчи отличия на наградени служители на областната дирекция по повод професионалния празник на МВР - 5 юли. Със заповед на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов парична награда за висок професионализъм и постигнати добри резултати в работата получи колективът на сектор "Противодействие на криминалната престъпност".

С "Почетен знак" ІІІ степен са наградени комисар Николай Кирков - началник на отдел "Криминална полиция", гл. инспектор Петър Тодоров - началник на Първо РУП, гл. инспектор Никола Симов - началник на Трето РУП, гл. инспектор Тошко Малев - началник на група в сектор "Специализирани полицейски сили" и ст. инспектор Георги Мандов - началник на група в сектор "БНТЛ". С "Обявяване на благодарност" със заповед на вътрешния министър са отличени ст. инспектор Георги Стоенчев и инспектор Димитър Костов от Първо РУП; ст. инспектор Димитър Балев и гл. инспектор Георги Машонов от Трето РУП; инспектор Петър Палаков и гл. полицай Димитър Димитров от РУП-Карлово.

Със заповед на главният секретар на МВР Калин Георгиев с "Обявяване на благодарност" са отличени гл. инспектор Георги Георгиев - началник на Четвърто РУП, гл. инспектор Ангел Керпиев - началник на РУП-Стамболийски, ст. инспектор Пламен Сейреков и инспектор Николай Стоянов от РУП-Раковски, инспектор Невен Радев и инспектор Петър Цънцаров от сектор"Противодействие на криминалната престъпност".

Още 290 служители на ОДМВР-Пловдив бяха наградени с "Обявяване на благодарност" и "Писмена похвала" със заповеди на старши комисар Тодор Чонов, комисар Костадин Баков и други началници на отдели и районни управления в областната дирекция.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).