Табела предупреждава: "Този имот се защитава от питбул със СПИН"!

Автор: Мариана Панчева
Коментари (3)
16:06 / 14.07.2017
9573
"Този имот се защитава от питбул със СПИН". Табелата е поставена на входа на красива градинка зад блок по бул. "Марица юг", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината обаче се оказа основателна - китното местенце, обгрижвано с много старание и любов от живущите там, станало обект на серизони вандалски набези и кражби не само на цветя и храсти, но дори на пейки. Парадоксалното е, че вандалите не са се респектирали от друга табела, указваща, че градинката е наградена от администрацията на район "Централен". 

Красотата на райското кътче, създадена от живущите в блока, можете да си припомните от наша статия от 2010-та: Райско кътче зад блок до река Марица бе разрушено от EVN .

Градинката бе наградена и за най-добре поддържано междублоково пространство през 2009-та. Тогава научихме и как е създадена: Две години преди да получи признание за райското кътче, създателят му Ангел Димитров отказва цигарите. Половин година по-късно решава да вложи спестените средства в здравето и доброто настроение на семейството си. Прави го по необичаен и много красив начин. Заедно със съпругата си Румяна Ангел Димитров се заема да приведе в приличен вид градинката на булевард "Марица" зад блока, в който живее. Съпругата му Румяна сподели, че единият от почивните дни семейството задължително е в градинката. Двамата им 15-годишни сина също се включват в поддръжката й.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).