Световното шоу D-QUEENS пристига в България за ексклузивно гостуване в Megami Club Plovdiv

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:46 / 04.06.2018
5457
Богинята на нощния живот спазва всички световни тенденции в организацията на незабравими звездни нощи. И тази седмица заведението подготвя да видите на живо спектакъл, който до сега не сте имали възможност да видите. Но нека започнем отначало.

Всичко ще стартира в сряда с "All In" събитието, с което резидентът DJ Damyan ще даде перфектен старт. Входът ще е свободен за студенти. "Golden girls" ще бъде темата на партито в четвъртък. Същата вечер специален гост на Megami Club Plovdiv ще е винаги актуалната Камелия. И тази нощ входът ще е свободен за студенти.

Ето че настъпи време за кулминацията на седмицата. Организаторите от Megami Club Plovdiv обещават на своите почитатели две незабравими горещи нощи (петък и събота) със специалното участие на екстремните, авангардни и убийствено красиви без аналог - D-Queens dance show - Русия!

Предизвикателните момичета са познати не само в страната си. Те гостуват в най-елитните клубове в Европа и Азия. Често танцуват топлес, с което неизменно ускоряват пулса на мъжете в залата. Не пропускайте събитията на месеца!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).