Светофарите не били виновни за задръстването до "Баня Старинна"

Автор: Диана Бикова
Коментари (3)
09:09 / 23.11.2022
5994
Проблем със светофарната уредба на кръстовището на баня "Старинна" вчера сутринта не е имало. Причина за забавяне на движението е временно затруднение в района на кръговото кръстовище при Водната палата. Минути след пристигането на КАТ ситуацията се е нормализирала. Това съобщи за Plovdiv24.bg директорът на общинско предприятие "Организация и контрол на транспорта" Георги Стоилов по повод публикацията ни Умните светофари в Пловдив се превърнаха в безумни.

Читатели сигнализираха за голяма тапа в района на кръстовището между булевардите "Цар Борис Трети Обединител" и "Шести септември". Водачи твърдят, че светофарите не работят в правилния режим и затова се е образувало огромно задръстване в час пик - 8,30 часа.

В ОП "ОКТ" е получена информация за инцидент по същото време на кръговото кръстовище. От полицията обаче заявяват, че не е имало ПТП, а заради голямо задръстване са били изпратени екипи на КАТ да регулират движението.

Шефът на ОКТ ни предостави видео със запис на случая, което потвърждава думите му, че проблем с уредбата няма.

"Много често и много грубо ни заливат с негативни нападки от подобен характер, но напоследък става арогантно. Молим само за разбиране и изслушване!" - каза Георги Стоилов. Plovdiv24.bg отправи покана за интервю с него по темата за умните светофари, което се надяваме да реализираме в най-кратки срокове.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).